Workshop overtuigingskracht volgen?

Workshop overtuigingskracht volgen?

Wil jij een workshop overtuigingskracht volgen? Leren verkopen is nu eenmaal een taak op zich die je als sales zijnde moet uitvoeren. Verkopen is voor weinig een eenvoud om uit te voeren en dan heb ik het nog niet gehad over het kunnen overtuigen van de klant. Zelf vind ik het erg lastig om een koop te kunnen sluiten. Sinds een paar weken heb ik een draai kunnen maken in mijn functie. Mijn werkgever had mij aangeboden om de sales in te gaan en dit leek mij wel heel erg leuk om te doen. Echter liep ik al vrij snel tegen obstakels.

workshop overtuigingskracht

Een workshop overtuigingskracht

Ik begon namelijk al vrij snel te merken dat het maken van een afspraak goed lukt. Alleen krijg ik het niet voor mekaar om de koop te kunnen sluiten. Daar baal ik enorm van en zie daar graag verandering in. Hierdoor ben ik een gesprek aangegaan met mijn werkgever. Hopelijk kan hij mij de juiste tips geven om er verandering in te brengen. Hij vertelde mij over de website van Persuasion. Via deze website kun je namelijk een workshop overtuigingskracht gaan volgen en dat leek mij onwijs geschikt. Ik heb er dan ook voor gekozen om via dit bedrijf mijn workshop te gaan volgen.