Yoga in Deventer, voor mij een rustpunt

Yoga in Deventer, voor mij een rustpunt

Sinds ik Yoga in Deventer volg, ben ik een totaal ander mens geworden. Voorheen kon ik mij om het minste en geringste al vreselijk druk maken. Nu kan ik mij ontspannen en hierdoor stress verminderen. Door de geweldige lessen die ik sinds kort volg, weet ik waar ik mij op moet focussen. De Transedente Meditatie (TM) heeft mij doen beseffen dat er meer is dan alleen maar zorgen maken om niets. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je hier kan krijgen. Neem dan eerst een kijkje op de website van nl.tm.org. Hier vindt je meer informatie over deze manier van mediteren. Yoga in Deventer

De Yoga in Deventer, heeft mij zeer goed geholpen

Vroeger kon ik mij druk maken om de domste dingen. Vaak kon ik er nachten niet van slapen en dat ging toch best wel te ver. Toen ik mij voor de zoveelste keer onnodig kwaad had gemaakt, was de maat vol. Samen met een vriendin had ik besloten om een keer naar de Yoga in Deventer te gaan. Hier had ik al meerdere goede verhalen over gehoord. Ook van bekende artiesten zag ik zeer positieve verhalen voorbij komen. 

Inderdaad, wat ben ik opgelucht dat ik aan deze manier van meditatie heb meegedaan. Ik herken mijzelf niet meer terug. Zelfs het slapen is geen probleem meer. Iedereen kan ik dit dan ook aanraden.