Tuin techniek om wateroverlast te bestrijden

Tuin techniek om wateroverlast te bestrijden

Door middel van natuurvriendelijke en milieubewuste tuin technieken kan wateroverlast tegen gaan. In periodes van grote regenval is dit erg belangrijk om je tuin niet onder te laten lopen. Met de tuin techniek van Amazone haal je het beste uit je tuin. 

De tuin techniek is ontstaan door milieubewuste ofwel groene kennis te bundelen met de technische kennis. Hierdoor kunnen we op een efficiëntere manier omgaan met onze grondstoffen waardoor je langer en beter kunt genieten van je tuin. Door middel van deze technieken kun je dus wateroverlast. Wij zijn vooral actief in Haarlem en omstreken en mocht je dus wateroverlast in Haarlem hebben dan kun je onze technieken waarschijnlijk goed gebruiken. 

De tuin technische oplossingen laten je slimmer omgaan met stroom- en watergebruik. Het maakt niet ons niet uit of het om een bedrijfstuin of particuliere tuin gaat. Het maakt ons ook niet uit of het een grote of kleine tuin is. Overal zijn besparingen te vinden. Ons doel is uiteindelijk dat heel Haarlem bewust omgaat met zijn of haar tuin in 2030. Innovatieve oplossingen zullen daar de basis voor moeten zijn. 

Wil je weten wat we precies doen? Bekijk onze website en kom in contact. We delen graag onze visie en geven vrijblijvend tuinadvies. Mocht je geïnteresseerd zijn druk dan op een van de eerder gegeven links om op onze website te komen. Tot snel!