Traprenovatie Helmond

Traprenovatie Helmond

Mooie traprenovatie

Er wordt veel gelopen op een trap en dus moet het soms opnieuw gerenoveerd worden. Hiervoor ben je bij traprenovatie Helmond aan het juiste adres.
Onze trap zag er echt niet meer mooi uit. Er zaten kale plekken op de treden en het was zo donker in bepaalde hoeken dat je de treden niet meer goed zag als het donker was.
We hebben een afspraak gemaakt, het bedrijf is komen kijken, heeft verteld wat de mogelijkheden allemaal waren en samen hebben we een plan gemaakt.

Overzet treden en LED-verlichting

We hebben ervoor gekozen om overzet treden te plaatsen over de bestaande traptreden. De nieuwe treden worden exact passend op maat gemaakt en op de bestaande traptreden gelijmd. Deze lijm is geluiddempend wat erg prettig is met het op en aflopen van de trap. De lijm droogt snel, dus er hoeft niet een lange tijd gewacht te worden voor het kunnen lopen op de trap. Er zijn veel kleuren mogelijk zodat het altijd past bij het interieur en de stijl van het huis. Onder de treden hebben we LED strips laten plaatsen zodat er altijd goed zicht is. Het ziet er weer erg mooi uit.