Tip voor iPhone scherm reparatie Delft

Tip voor iPhone scherm reparatie Delft

Mijn vriend had zijn telefoon gister laten vallen waardoor er een barst in het scherm was ontstaan. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar iPhone scherm reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden.

Een origineel scherm voor een voordelige prijs bij Telgefixt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iphone scherm reparatie Delft kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt dat telefoons gerepareerd. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Telgefixt ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed vooral erg overzichtelijk. Op de website is zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf beschikt door ander over een erg hoog klant gemiddelde 

en hanteert voordelige prijzen voor de reparaties die zij uitvoeren. Het bedrijf gebruikt ook alleen maar originele onderdelen voor de reparaties die zij uitvoeren. Daarom besloten we ook om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Meekijken met de reparatie

In de winkel werden wij erg vriendelijk ontvangen. Een van de deskundige monteurs had het scherm van de telefoon van mijn vriend al erg snel vervangen terwijl wij mee konden kijken. het bedrijf hanteerde ook een erg voordelige prijs voor deze reparatie. Daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Delft.