Stretchtent verhuur voor mijn dochters feest

Stretchtent verhuur voor mijn dochters feest

Twee weken geleden was ik op zoek naar een stretchtent verhuur op het internet. Mijn dochter gaf een sweet sixteen met dertig personen. Wij moesten een grote tent aanschaffen, daardoor huurde ik op het internet een stretchtent bij intertent. Wij keken op de website en waren heel erg tevreden over de producten die ze verhuurden. Er stond een grote tent op en die bestond uit twee tenten aan elkaar. De tent zelf had ijzeren palen die er erg stevig uitzagen. Zonder enige twijfel ben ik de tent gaan huren en binnen één week stond de tent al bij mij thuis.

Stretchtent verhuur met een goed kwaliteit

De bezorgers waren zeer vriendelijk en hielpen ons ook met het plaatsen van de tent. De tent opbouwen ging heel soepel en het stond gelijk stevig. Het was precies wat wij nodig hadden. Mijn dochter had haar feest in de tent gevierd en ze was er dan ook heel tevreden over. Het huren van een tent bij dit bedrijf was erg voordelig. Hierdoor hoefde wij ons geen zorgen te maken over het budget. Het was een geweldig feest! De lampen op het witte doek gaven een mooi effect. Intertent is zeker een aanrader voor goede tenten met een zeer goede kwaliteit! Neem anders zelf een kijkje op deze website!

Stretchtent verhuur