Splinternieuw Windscherm terras

Splinternieuw Windscherm terras

Mijn vrouw en ik zitten al jaren in de horeca. Het is een branche waarin je veel aan het werk bent. Vaak ben ik in mijn vrije uren alsnog bezig met de zaak. Zo zijn wij op maandag gesloten, maar ook dan loopt alles gewoon door. Zo was ik met mijn vrouw opzoek naar een Windscherm terras. Een goede kameraad van ons adviseerde ons om een kijkje te nemen op de website van Xterior. Volgens hem zouden ze daar hele goede windschermen van van topkwaliteit. Op de website kan je duidelijk zien dat ze voor kwaliteit gaan. De website is zeer overzichtelijk ingericht en je ziet duidelijk hoe ze te werk gaan. logo xterior

 

Op de website zag ik dat ze beschikken over een aantal hele goede punten, namelijk:

• hoge mate van flexibileit

• korte levertijden

• scherpe prijsstelling

• maatwerk is standaard

Op deze manier kan je precies jouw Windscherm terras inrichten zoals je zelf wilt. We zijn toen gaan kijken naar de mogelijkheden en hebben besloten om de windschermen te kopen. Na een week werden ze al geplaatst. De service is dus erg snel, evenals het plaatsen van de schermen. Binnen een halve dag waren ze al klaar. Aangezien ze ook nog eens erg voordelig zijn is het echt een aanrader. Alles is top!