Handig de PH waarde meten met de EUtech EC meter

Handig de PH waarde meten met de EUtech EC meter

Een lange tijd ben ik in het beheer van een prachtig zwembad. Het zwembad staat bij mij in de achtertuin. De lengte is 8 bij 4 dus dan praat je over een relatief groot zwembad. Het is dan ook belangrijk dat je het goed onderhoud. Om het goed te onderhouden kocht ik bij de aanschaf van het zwembad gelijk het nodige materiaal, waaronder ook een EUtech EC meter (Ph meter) . Alleen heeft deze PH meter het na een korte tijd begeven. De Ph meter bleek tweedehands te zijn en niet waterdicht. Voordat de zomer weer begint, en wij als gezin weer veel gaan zwemmen, wilde ik graag een nieuwe en goedwerkende PH meter. Deze PH meter heb ik uiteindelijk wel gevonden, maar het de weg ernaar toe was lang.

Eindelijk de EUtech EC meter gevonden

Zo ging ik opzoek naar een PH meter in het dorp waar ik woon. Hier hadden ze deze jammer genoeg niet, ook niet bij speciale tuin winkels. Ik besloot daarom maar online te gaan zoeken. Op de website van de Hobbykweker vond ik hem dan eindelijk: EUtech EC meter. Een goede meter die waterdicht is. Dat is wat ik zocht. Ik twijfelde er niet aan om het product te kopen en plaatste het snel in mijn winkelmandje. Nadat ik het had afgerekend moest ik nog 3 dagen wachten voordat het pakketje bij mijn huis werd bezorgd. Een snelle levering dus! Ik heb de waterdichte EUtech EC meter alvast even geprobeerd, en hij werkt fantastisch! Op naar het komende zwem-seizoen!