Een nieuwe wc vind je bij Toiletmarkt

Een nieuwe wc vind je bij Toiletmarkt

Ben je op zoek naar een nieuwe wc? Dan ben je bij toilet markt aan het juiste adres. Zoals je bij de naam al doet vermoeden zijn dit echte experts op het gebied van toiletten. Bij dit bedrijf zul je met zekerheid het toilet vinden waar jij naar op zoek bent. 

toilet

Een ruim assortiment en gratis levering 

Toiletmarkt heeft al meer dan 40 jaar ervaring in sanitair. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan en zij zijn constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor bieden zij de nieuwste wc’s aan die in allerlei gemakkelijk zijn voorzien. Wanneer je met spoed een toilet nodig hebt ben je bij Toiletmarkt ook aan het juiste adres. Dit bedrijf levert namelijk de volgende dag als je een bestelling voor 15.00 uur plaatst. Jouw nieuwe wc zal tevens ook gratis geleverd worden. 

Garantie op je aankoop 

Toiletmarkt hanteer de wettelijke garantie termijn. Wanneer Je besluit om over te gaan tot na aankoop zal je 2 jaar garantie hebben op het toilet. Wanneer er binnen deze 2 jaar iets mis is en het toilet daarom niet meer goed functioneert zal je altijd een goede service en hulp van het bedrijf ontvangen met het oplossen van het probleem. 

Een eigen montageteam 

Toiletmarkt kan de montage van jouw nieuwe  wc ook uit handen nemen. het bedrijf heeft namelijk een professioneel montageteam die jouw nieuwe wc kan monteren, zodat je er zeker van bent dat deze op de goede manier is gemonteerd en goed zal werken.