Een hele goede filmploeg

Een hele goede filmploeg

filmploegAls jij net als ik op zoek bent naar een goede filmploeg, dan moet jij zeker even doorlezen. Een tijdje geleden vroeg mijn baas mij namelijk om op zoek te gaan hiernaar. Wij hadden een maand geleden namelijk een bedrijfsfeest en daarvan wilde hij een mooie video laten maken. Dit zou dan op onze website voor vacatures geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen nieuwe sollicitanten of andere geïnteresseerden direct zien wat voor sfeer er heerst bij ons op kantoor. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen met zoeken, dus toen ben ik gewoon eens gaan Googelen.

Een tip voor iedereen

Uiteindelijk hebben wij een goede filmploeg kunnen regelen via StreamProvider. Hierover las ik online heel veel goede verhalen en dat gaf mij wel vertrouwen in hun diensten. Wij hebben gekozen voor twee camera’s, omdat op die manier het beste beeld vastgelegd zou kunnen worden. Zij regelen voor ons ook de montage van het eindproduct en ik ben onwijs benieuwd naar het resultaat. Wel kan ik voor nu iedereen al aanraden om een kijkje op hun site te nemen. Ik denk namelijk dat dit voor heel veel gelegenheden en doeleinden een goede optie zou zijn. Niet alleen voor zakelijk gebruik, maar ook zeker voor particulieren.