De vele mogelijkheden van Hillhout

De vele mogelijkheden van Hillhout

Een tijdje geleden besloten wij dat het tijd was dat we iets aan de tuin gingen doen. Inmiddels wonen we hier al een hele poos en we hebben er nooit naar omgekeken. Zelfs in de zomer dachten we: dat komt later wel. Nu deze zomer wilden we ook weleens in de eigen tuin zitten. En dus werd het onkruid verwijdert en zochten we ons suf op tuinmeubilair. En toen kwamen we bij Hillhout.

Een huisje in de tuin

Hillhout is een merk dat zich specialiseert in houtwerken voor in de tuin. Zo ook tuinhuisjes. Het hout is van enorm goede kwaliteit en dus kan je er zeker van zijn dat je spullen goed beschut staan. Van gereedschap tot fietsen. Daarnaast zien de huisjes er ook nog mooi uit, ook als je ze niet schildert! Dat is gelijk een mooie invulling van een stuk tuin zowel in functionaliteit als in uiterlijk.

Stevig hout en beschut

Maar dat stevige hout kan je ook voor de schutting gebruiken. Onze schutting was ook nodig aan vervanging toe en samen met de buren besloten we voor een nieuwe te gaan. Inmiddels staat hij er al een half jaar en het ziet er nog net zo goed uit als toen we hem kregen, beter zelfs! Door het weer verkleurt het hout en dat geeft een heel stoer uiterlijk aan de schutting. Daarnaast is hij ook net zo stevig. We hebben hem goed getest, staat als een huis!

Droog tegen de regen

Ook voorziet Hillhout in overkappingen zoals deze douglas veranda. Deze zijn perfect voor als je ook nu het weer kouder en natter wordt, buiten wilt zitten. Een overkapping houd je mooi droog. Een hele goede aanvulling op een tuin als je net even iets extra’s wilt. Daarnaast kan het soms in de zomer ook de zon buiten houden. Ideaal als deze normaal door bijvoorbeeld een glas pui in je huis schijnt. Een broeikas binnen, daar hebben we geen zin in.

Zelf aan de slag

De spullen van Hillhout kan je zelf plaatsen maar kunnen ook geplaatst worden. Daarnaast voorziet Hillhout ook in allerlei accessoires voor haar collectie. Van bijpassende plantenbakken tot hang en sluitwerk voor je nieuwe aanwinst van een tuinhuis. Op de website staat alles uitgebreid en overzichtelijk beschreven, inclusief foto’s! Dan zie je zelf hoe mooi het is.

Onze tuin is enorm opgeknapt, alleen al door de producten van Hillhout. Is er een dealer bij jou in de buurt?