Goede bruidsfotograaf uit Utrecht

Goede bruidsfotograaf uit Utrecht

Ben jij op zoek naar een goede bruidsfotograaf Utrecht? Maak dan kennis met Tjeers Paul Jacobs. Je zult direct merken dat deze fotograaf een enorme passie heeft voor beeld en techniek. In iedere foto die hij maakt komen alle aspecten mooi samen: mensen, sferen, emoties en compositie.

Bruidsfotograaf UtrechtDeze bruidsfotograaf uit Utrecht is een aanrader

Het maken van foto’s op een bruiloft is niet gemakkelijk omdat er zoveel tegelijkertijd gebeurt, maar deze bruidsfotograaf uit Utrecht heeft zijn werk wat ons betreft enorm goed gedaan. Wij hebben vooraf onze wensen kunnen bespreken en ook voorbeelden aangedragen van foto’s die wij erg leuk vonden. De fotograaf dacht goed met ons mee en liet zelf ook een aantal van zijn portfolio foto’s zien. Zo kregen wij een goede indruk van de mogelijkheden. Dankzij dit fijne gesprek wisten wij al direct zeker dat wij deze bruidsfotograaf op onze bruiloft wilden hebben.

Wij hadden veel vertrouwen in deze bruidsfotograaf uit Utrecht en dit bleek uiteindelijk terecht. Het eindresultaat is namelijk prachtig en helemaal naar wens! Ik weet niet of we dit resultaat bij een andere fotograaf ook hadden bereikt. Wij kijken nog regelmatig met veel plezier terug in ons mooie fotoboek. Het is ook fijn om een blijvende herinnering te hebben want op je bruiloft zul je ongetwijfeld dingen missen.